Skip to main content

Antropozófus gyógyászat

Dr. Bán Marianna

Szakterület Holisztikus orvos
Működés helyszíne Budapest, Szeged
Telefon 06 30 475 28 59
E-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal www.banmarianna.huwww.napsugarasegeszseghaz.hu

Bemutatkozás

 Dr. Bán Marianna orvos- természetgyógyász vagyok. Hivatásom szerint holisztikus szemléletű segítő szakember, tanácsadó. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem a testi- lelki egészségmegőrzés, gyógyítás, kísérés területén. Diplomáimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen és a Kodolányi János Főiskolán szereztem. Számos természetgyógyászati ágban rendelkezem képesítéssel és jártassággal. A teljesség igénye nélkül: ayurvédikus orvoslás, auraszóma, Bach-terápia, kristályterápia, aromaterápia, fitoterápia, ortomolekuláris medicina, egészséges táplálkozás, spagyrika, biokémiai ásványi só- terápia, meditáció, relaxáció, mentálhigiéné, homeopátia, pszicho-szomatikus orvoslás, prána-terápia.
Az antropozófus orvosképzés második évfolyamával végeztem, 2016-ban. 

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a testi- és a lelki- szellemi folyamatok, az egyén és környezete, a személyes és transzperszonális folyamatok összefüggésére. Kiemelten foglalkozom a prevencióval és rehabilitációval is. Az önismeret, önelfogadás, cselekvő erő és szándék nyomán megszülető lelki harmónia és szellemi világosság olyan termékeny táptalajt biztosítanak, melyben a gyógyulás elvetett magvai szárba szökhetnek.

A segítségnyújtás mikéntjét elsősorban a hozzám fordulók nyitottsága, testi- lelki alkata, biográfiája, egyéni és családi betegséggyökerei, téveszmerendszerei, valamint aktuális állapota szabja meg. Nincs két egyforma ember, betegség, állapot, így a tanácsadás sem lehet rutinszerű, betegségorientált.

A harmonizációs folyamatban a páciensnek is komoly szerepe, feladatai vannak, felelősséget vállal saját sorsáért. A közös munkánk gyümölcse az életminőség és az állapot javulása, lehetőség szerint a Gyógyulás.

 

Elképzelhető, hogy némely elérhetőség (telefonszám, e-mail cím)aktualitását veszti, és a kollégák (még)nem jelezték nekünk a változást.
A hibákért, pontatlanságokért nem vállalunk felelősséget, viszont megköszönjük, ha nekünk megírják, így közvetlenül tudomást szerzünk ezekről, és mielőbb ki tudjuk javítani.