Hírek

| Hírek

Évi rendes Közgyűlés

Kedves Egyesületi Tagok,

az Antromedicart Egyesület (székhelye: 2098 Pilisszentkereszt, Kossuth Lajos u. 46.) évi rendes Közgyűlését 2023. május 19-én 17.00h összehívjuk. A Közgyűlésre szeretettel várunk!

| Hírek

Új képzés 2021 augusztustól!

2021 augusztusában indítjuk a negyedik antropozófus gyógyászati képzést. Várjuk szeretettel az antropozófus gyógyászat iránt érdeklődő orvosokat, egyetemi hallgatókat, fogorvosokat, egészségügyi dolgozókat, gyógyszerészeket, pszichológusokat, terapeutákat. 

| Hírek

Lezárult a 2017-2020-as képzésünk!

Örömmel adjuk hírül, hogy 13 orvos, gyógyszerész és pszichológus és 27 terapeuta kolléga végzett a harmadik hároméves kurzusunkon!

| Hírek

100 éves az antropozófus gyógyászat - beszámoló

A hét életfolyamat és hét fém a gyógyszerészeti eljárások és mesék tükrében címmel ünnepeltük a 100 éves antropozófus gyógyászatot Albert Schmidli úrral, a WELEDA gyógyszercég korábbi gyógyszerészével.

Az Antromedicart Egyesület orvos és terapeuta képzése szervezésében töltöttünk el hét napot mintegy százan a jelenlegi és korábbi képzéseink résztvevőivel és vendégeinkkel: pedagógusokkal, gyógyítókkal és érdeklődőkkel. A hetesség jegyében éltük át a kozmoszt, a meséket, a szubsztanciákat és a bennünk zajló folyamatokat.

| Hírek

100 éves az antropozófus gyógyászat - meghívó

Világ- és országszerte ünnepel az antropozófus közösség, ugyanis 100 éve vette kezdetét számos mozgalom, amely egyrészt a Waldorf-pedagógia elterjedéséhez, másrészt az antropozófus orvoslás megalapozásához vezetett. E kettő - a pedagógia és a gyógyítás - szorosan összekapcsolódva képes megújítani és a szellemivel áthatni társadalmunkat.

Az Antromedicart Egyesület szervezésében éppen ezért egy olyan egyhetes programsorozatra várunk minden érdeklődőt, ahol a misztériumgyógyászat megújításának törekvései a laikusok számára is követhetőek, a gyógyítás és a pedagógia területei összekapcsolhatóak. A hetesség jegyében éljük át a kozmoszt, a meséket, a szubsztanciákat és a bennünk zajló folyamatokat.

| Hírek

Tanulmányi utazásunk Dél-Németországba és Dornach környékére

Idén június 30-július 6-ig  – a második képzési tanévünk lezárásaként – tanulmányúton vettünk részt Dél-Németországban és Dornach környékén, ahol az ott működő antropozófus intézményeket látogattunk meg.

| Hírek

Elindult a 2019-es MagNet Bank Közösségi Adományozási Program (KAP)

Május 13. és június 24. között a Magnet Banknál az ügyfelek döntenek a rájuk eső banki nyereségrész 10 százalékáról társadalmi ügyek javára. A mi egyesületünk is benne van abban az 56 társadalmi szervezetben, akik az idén támogatáshoz jutnak az ügyfelek döntése által; és bár sok hasznos, szép projekt van a listában, mint az eddigi években, most is nagyon örülünk a szavazatoknak!

AntroMedicArt

A Magyarországi Antropozófus Gyógyító Művészetért Egyesület

2098 Pilisszentkereszt
Kossuth Lajos utca 46.

Kapcsolat

Kapcsolattartó:
Wagner Andrea
06-20-477-9291
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Támogatás

Kérjük, támogassa Egyesületünket adója 1%-ával!
Adószámunk: 18725083-1-13
Bankszámlaszám: 
Magnet Bank 16200106-00097486


AntroMedicArt: A Magyarországi Antropozófus Gyógyító Művészetért Egyesület © 2009-2020. Minden jog fenntartva.
Impresszum | Adatkezelési tájékoztató  | Felhasználási feltételek