Skip to main content

Kapcsolat

Antromedicart Egyesület

2098 Pilisszentkereszt
Kossuth Lajos utca 46.

Útvonaltervezés (Google Maps)

Kapcsolattartó

Wagner Andrea

06-20-477-9291
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az Antromedicart Egyesület bankszámlaszámai

Forint:
16200106-00097486
MAGNET KÖZÖSSÉGI BANK, 1062 Budapest, Andrássy út 98
Swift code: HBWEHUHB

Euro: 
IBAN: HU49 1620 0137 1852 1621 0000 0000
Swift code:HBWEHUHB

Honlapunkkal szolgálni szeretnénk az antropozófus gyógyászat és az antropozófiai szemlélet minél szélesebb körökben való elterjedését. Meggyőződésünk, hogy ez minden szinten a közösség javára válik. Ezért szeretnénk helyt adni azoknak az orvosoknak, terapeutáknak, tanfolyamoknak, kezdeményezéseknek, melyek az antropozófia elvei szerint, vagy ahhoz nagyon közelállóan működnek, szerveződnek. Mindezt természetesen ingyen tesszük, azzal a meggyőződéssel, hogy akik ezt a lehetőséget ki szeretnék használni, lehetőségeikhez mérten jó szívvel segíteni fognak abban, hogy biztosítsuk a honlapunk működtetéséhez szükséges anyagi hátteret.

Amennyiben Ön hasonló szellemiségű terápiát, foglalkozást végez és fel szeretne kerülni a honlapunkra, kérjük, küldje el a közlésre szánt anyagot az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. A felülbírálás jogát a szakmai kollégium fenntartja.

Úgyszintén - amennyiben szakmailag helytálló - örömmel viszonozzuk a szívességet azoknak a honlapoknak, amelyek belinkelik a miénket. Kérjük, jelezzék szándékukat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött e-mailben.