Skip to main content

Hírek

| Koronavírus

Tudománytalan és manipulatív

Recenzió Thomas Mayer: Korona oltások lelki szempontból című könyvéről (Jenbachmedia, Raubling 2021)

| Koronavírus

Összefoglaló a koronavírus járvánnyal kapcsolatban

Az AMA képzések több orvosa munkájának eredményeként elkészült egy összefoglaló anyag a jelenlegi járvánnyal kapcsolatban. 

A dokumentumot a jelenleg ismert tudományos bizonyítékokra és klinikai tapasztalatukra alapozva konszenzusosan Deli folyamat során állítottuk össze. Olyan javaslatok is említésre kerülnek, melyek olyan németországi, svájci kórházak kezelési stratégiájában szerepelnek, ahol részben súlyos állapotú betegek is kezelés alatt állnak. Az egészség megőrzéséhez és a jó állapotú betegek otthoni ellátásához kíván segítséget nyújtani.

Figyelmeztetjük az olvasót, hogy ezen dokumentum tartalmát a mindenkori járványügyi rendelkezések igyelembevételével olvassa!

| Koronavírus

A testi, lelki és szellemi egészség megőrzésének antropozófus lehetőségei orvosok, terapeuták, pedagógusok, szülők számára

Jelen helyzetben a személyes gyógyítói munka és az oktatás is több szinten is akadályozott, így több időt töltenek az orvosok, terapeuták, pedagógusok és az otthonról dolgozó szülők a számítógép előtt, többet telefonálnak, illetve az információszerzés reményében szembesülnek olyan tartalmakkal is, amelyek még erős szűrésre, hitelességük mérlegelésére várnak. A kifelé irányuló fokozott figyelem mellett ez plusz terhet ró a lénytagokra, melyet a befelé irányuló, lelki-szellemi lecsendesedésben töltött minőségi idővel is javasolt ellensúlyozni. Az alábbiakban összegyűjtöttünk a jelen helyzetben áldásos művészeti, mozgásos, meditációs és szellemi tevékenységekre vonatkozó javaslatokat.

| Koronavírus

 A Goetheanum Orvosi Szekciójának 2020. március 3-i közleménye a koronavírusról

Készítette: Georg Soldner, a Goetheanumban működő Szabad Szellemtudományi Főiskola Orvosi Szekciójának helyettes vezetője

A koronavírussal kapcsolatos aktuális híreket és eseményeket nyugalommal és megfontoltsággal kezeljük.