Skip to main content

Antropozófus gyógyászat

Dr. Kiss Eszter

Szakterület homeopátia, antropozófus orvoslás, foglalkozás-egeszségügy
Működés helyszíne Szeged, Pulz u. 10, Napsugaras Ház
Telefon Szeged: 62/442-732
E-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal www.napsugarasegeszseghaz.hu

Bemutatkozás

Több éve foglalkozom homeopátiás gyógyítással, a klasszikus homeopátia irányelveit követve. A korábbi klinikai tapasztalatom során nem találtam maradéktalanul választ a kérdéseimre, bár a nyugati orvoslást biztos es szükséges alapnak tartom. Azonban a fizikai síkon túl a lelki, szellemi, családi és életútbeli sajátosságok figyelembevételével tartom lehetségesnek a gyógyulást. Később kiegészítettem tanulmányaimat az antropozófus orvoslással, amelynek a tárházában nem csak a hatékony és a betegek által is nagyon kedvelt módszereket találtam meg, hanem a terápiás közösségben való munkát, a közös gondolkodás örömét is.

Elképzelhető, hogy némely elérhetőség (telefonszám, e-mail cím)aktualitását veszti, és a kollégák (még)nem jelezték nekünk a változást.
A hibákért, pontatlanságokért nem vállalunk felelősséget, viszont megköszönjük, ha nekünk megírják, így közvetlenül tudomást szerzünk ezekről, és mielőbb ki tudjuk javítani.