Skip to main content

Antropozófus gyógyászat

Dr. Kiss Zsuzsanna

Szakterület Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, antropozófus és homeopata orvos
Működés helyszíne 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky u. 7. (Vita-Humana Rendelő) kedd délután előjegyzéssel (06 96 318-711), és 9012 Győr-Csanak, Hegyalja út 34-36. havi 2 szombat 9.30-11.30, és 
antropozófus orvosi tanácsadás Budapesten előzetes egyeztetéssel.
Telefon 06-20/917-3706 (ha nem elérhető, sms-re igyekszem válaszolni)
E-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bemutatkozás

1986-ban fejeztem be orvosi tanulmányaimat Budapesten, majd 1991-ben szakvizsgáztam bőrgyógyászatból. 2003-ban homeopátiás orvoslásból liszence vizsgát tettem, majd HKO-t (hagyományos kínai orvoslás) tanultam 3 évig Paul Völgyesinél. 2005-ben levizsgáztam természetgyógyászatból (ETI). 2009-2012 között antropozófus gyógyászati tanulmányokat folytattam, melyből 2012. november 17-én Pécsett (PTE) egyetemi záróvizsgát tettem.

Vallom, hogy az embert egyrészt a maga teljességében és individualitásában, egyediségében, másrészt a világhoz, környezetéhez való viszonyában is vizsgálni kell, ennek eredményéből születhet meg a neki megfelelő terápia. A harmónia, az egység, az EGÉSZ-ség komplex, dinamikus, egymásra ható, összefüggő folyamatok összessége. Betegség akkor lép fel, ha a komplex folyamatok valamelyike térben és/vagy időben eltolódik. A gyógyítás az egység, a harmonikus működések újraszervezéséből áll. A terápia felállításához átfogó, integratív, több oldalról is közelítő szemlélet, vizsgálat szükséges. Antropozófus orvosi tanácsadás során testi-lelki-szellemi szempontból egyaránt megvizsgáljuk, térben és időben mi vezetett az egyensúly, az egészséges állapot elbillenéséhez. Ezután következhet annak megbeszélése, milyen individuális kezelésre van szükség a harmónia újrateremtéséhez.

 

Elképzelhető, hogy némely elérhetőség (telefonszám, e-mail cím)aktualitását veszti, és a kollégák (még)nem jelezték nekünk a változást.
A hibákért, pontatlanságokért nem vállalunk felelősséget, viszont megköszönjük, ha nekünk megírják, így közvetlenül tudomást szerzünk ezekről, és mielőbb ki tudjuk javítani.