Skip to main content

Antropozófus gyógyászat

Dr. Papp Szidónia

 

Szakterület Belgyógyász szakorvos, antropozófus orvos
Működés helyszíne A rendelés jelenleg szünetel
Telefon  
E-mail  
Weboldal

https://szidoniapapp.wordpress.com/

 

Bemutatkozás

Bemutatkozás: célom az akadémikus orvoslás kiegészítése az egész embert figyelembe vevő szemlélettel és az ebből fakadó terápiával, mely a természet gyógyító erejéből indul ki, és figyelembe veszi az adott ember öngyógyító képességét, így mindig személyre szabott. Segítségemre van ebben az antropozófus gyógyszereken kívül terápiás csapatunk, így gyógyító közösségként igyekszünk segíteni a hozzánk fordulókat a testi-lelki-szellemi egészséghez vezető úton.

Szeretettel várom a hozzám forduló felnőtteket alapvetően belgyógyászati problémákkal, de kivizsgált nőgyógyászati, urológiai, reumatológiai, mozgásszervi, immunológiai betegségek esetén is, illetve pszichoszomatikus tünetegyüttesekkel, bizonytalan testi és lelki panaszok, életkrízis esetén.

 

Elképzelhető, hogy némely elérhetőség (telefonszám, e-mail cím)aktualitását veszti, és a kollégák (még)nem jelezték nekünk a változást.
A hibákért, pontatlanságokért nem vállalunk felelősséget, viszont megköszönjük, ha nekünk megírják, így közvetlenül tudomást szerzünk ezekről, és mielőbb ki tudjuk javítani.