Skip to main content

Antropozófus gyógyászat

dr. Vincze Gábor

Szakterület
szülész-nőgyógyász szakorvos, antropozófus orvos

Működés helyszíne
8200 Veszprém, Viola u. 12/A
Szülészet-nőgyógyászat rendelés: Hétfő, Szerda, Csütörtök 15:00-19:00-ig
Antropozófia rendelés: minden második hét Péntek 08:00-12:00-ig

Telefon
+36703357641

E-mail
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Weboldal
vinczedoktor.hu, violamed.hu Facebook: ViolaMed

Bemutatkozás

Egyetemi tanulmányaim során számos megválaszolatlan kérdés után az érdeklődésem a hagyományos, történeti, távolkeleti, illetve ősi magyar gyökerű Javas gyógyító rendszerek felé fordult. Ezzel párhuzamosan licence vizsgával, és közel 20 éves klinikai tapasztalattal rendelkezem a szülészet-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika és a laparoscopos-hysteroscopos illetve nyitott műtéti technikák terén. 2010-ben alapítottam egy ÉletMag Gyógyszövetség Egyesületet, ahol volt szerencsém a kiterjesztett egészség fogalmát a gyakorlatban a komplementaritás elvei szerint alkalmazni. A közösségben gyógyítás erejét itt tapasztaltam meg. Az általam ismert gyógyító eljárások közül az antropozófiát tartom az egyetlen dinamikus gyógyászatnak, ezért elvégezve a szükséges képzést a praxisomban alkalmazom az itt tanultakat.

Elképzelhető, hogy némely elérhetőség (telefonszám, e-mail cím)aktualitását veszti, és a kollégák (még)nem jelezték nekünk a változást.
A hibákért, pontatlanságokért nem vállalunk felelősséget, viszont megköszönjük, ha nekünk megírják, így közvetlenül tudomást szerzünk ezekről, és mielőbb ki tudjuk javítani.