Skip to main content

Antropozófus gyógyászat

Dr. Virtics Ferenc

Szakterület antropozófus fogszakorvos, általános fogászat, szájsebészet
Működés helyszíne Abident Fogászat 
1135 Bp. Jász utca 44.
hétfő-csütörtök: 9:00-19:00
péntek: 9:00-18:00
Telefon 06-30/599-9598
E-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal http://abident.hu/

Bemutatkozás

Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem 2004-ben. Szakmai tapasztalatomat részben hazai, neves fogászati klinikákon sajátítottam el, illetve 2009-2011 között a Norvég Eurodent Klinika orvos igazgatójaként tevékenykedtem. A norvég fogászati rendszerben eltöltött évek pótolhatatlan szakmai fejlődést jelentettek számomra; elsősorban a páciensközpontú gyógyítást, mint új szemléleti keretet emeltem át saját gyakorlatomba. Szakmai hitvallásom, hogy a fogászati kezeléseket nem sematikusan kell végezni, hanem páciensre szabottan és megalkuvásmentesen, maximálisan a legjobb megoldásra törekedve.

A fogorvoslás egyik legnagyobb problémája, hogy a fájdalomtól való félelem és a magyar egészségügyre sok esetben jellemző figyelmetlen bánásmód miatt a páciensek már csak akkor fordulnak szakorvoshoz, amikor baj van, pedig a rendszeres fogorvosi ellenőrzéssel megelőzhető lenne a komolyabb fogászati problémák kialakulása. Fogorvosként és három kisgyermek édesapjaként is fontosnak tartom azt, hogy mind a gyermek, mind pedig felnőtt pácienseim elsajátítsák a helyes fogápolás szabályait, amelyek nemcsak a későbbi betegségek kialakulását, de a költséges kezeléseket is megelőzhetik!

A fogászati beavatkozások gyorsan, rendkívüli minőségi változásokat képesek elérni, és számomra az jelenti a szakmai sikert, amikor pácienseim elégedett mosollyal távoznak a rendelőmből!

 

Elképzelhető, hogy némely elérhetőség (telefonszám, e-mail cím)aktualitását veszti, és a kollégák (még)nem jelezték nekünk a változást.
A hibákért, pontatlanságokért nem vállalunk felelősséget, viszont megköszönjük, ha nekünk megírják, így közvetlenül tudomást szerzünk ezekről, és mielőbb ki tudjuk javítani.