Skip to main content

Antropozófus gyógyászat

Farkasné Pásztor Katalin

Szakterület PRESSEL masszázs, Hang- és rezgésterápa, TAO hárfa kezelés
Működés helyszíne BIJÓ Öngyógyító Központ
Telefon 06-30-9325211
E-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal http://kongato.5mp.eu

Bemutatkozás

Építészmérnöknek tanultam, és széles látókörrel, külföldi utak, tapasztalások után indultam neki a szakmai életnek. Következő életszakaszomban háromgyerekes anyaként, gyakorló építésztervezőként dolgoztam . Múltamra visszatekintve, a családom mellett a zene az, ami maradéktalanul végig kísérte az életemet. Ez a vonulat olyan, mint az építészek jól hangzó, régi szlogenje: „az építészet megfagyott zene”.
A természet, a gyógynövények szeretete, és holisztikus szemléletmódom terelt a természetes gyógymódok felé, ennek rendszerbe foglalását kaptam meg az antropozófus ismeretek, szemléletmód, gyógyítás által. Vallom, hogy az emberekkel való foglalkozás egyszerre hitvallás és művészet.
Várom Önöket, hogy többek legyünk, közösen fejlődjünk a komplex terápiák által.

 

Elképzelhető, hogy némely elérhetőség (telefonszám, e-mail cím)aktualitását veszti, és a kollégák (még)nem jelezték nekünk a változást.
A hibákért, pontatlanságokért nem vállalunk felelősséget, viszont megköszönjük, ha nekünk megírják, így közvetlenül tudomást szerzünk ezekről, és mielőbb ki tudjuk javítani.