Skip to main content

Antropozófus gyógyászat

Gönczi András

Szakterület: Dr. Ita Wegman szerinti Ritmikus masszázs, Gyógy- és Sportmasszázs

Működés helyszíne
Budapest I. kerület, valamint a kamaraerdei Csillagösvény Waldorf Iskola és a Gödöllői Szabad Waldorf Óvoda

Telefon
+36 20 56 92 451

E-mail
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Weboldal
www.facebook.com/ritmikusmasszor

Bemutatkozás

Gönczi András vagyok, 32 éves. A Peshidegkúti Waldorf Iskolában érettségiztem. Érettségi után gyógy- és sportmasszázst tanultam. Sikeres vizsgáim után azt éreztem, hogy ez egy nagyszerű kiindulási alap, de ugyanakkor vágytam valami mélyebb, szellemibb, antropozófiai tartalomra.

Amikor meghirdették az első magyarországi Ritmikus Masszázs Képzést, azonnal kértem a felvételemet. A magas színvonalú oktatást külföldi és magyar tanárok tartották. A képzés végén Németországban, Bad Bollban, a Margarethe Hauschka iskolában vizsgáztam. A tanulmányaim végzése során éreztem, hogy ez az, amivel foglalkoznom kell.

2018-19-ben egy évet az amerikai Triform Camphillben töltöttem, ahol szociális munkásként és ritmikus masszőrként voltam jelen.

2011-től masszírozok, 2015-től budapesti és Budapest környéki Waldorf iskolákban tartok ritmikus masszázs terápiát óvónők, tanárok, valamint különböző nehézségekkel küzdő gyerekek és fiatalok számára, valamint Budapest belvárosában fogadok felnőtt és gyermek pácienseket.

Elképzelhető, hogy némely elérhetőség (telefonszám, e-mail cím)aktualitását veszti, és a kollégák (még)nem jelezték nekünk a változást.
A hibákért, pontatlanságokért nem vállalunk felelősséget, viszont megköszönjük, ha nekünk megírják, így közvetlenül tudomást szerzünk ezekről, és mielőbb ki tudjuk javítani.