Skip to main content

Antropozófus gyógyászat

Sárközy Ágota

 

Szakterület Pressel masszázs, Bothmer-gimnasztikán alapuló mozgásterápia (Spatial Dynamics)
Működés helyszíne Budapest
Telefon 06 20 775 0869
E-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Bemutatkozás

 1963. január 5-én születtem Budapesten.
Jelenleg Pressel masszázzsal, Bothmer-gimnasztikával és mozgásterápiával dolgozom különféle képzéseken, fogyatékos intézményekben, Waldorf iskolákban és privát praxisomban.
1995 és 1999 között végeztem el Budapesten és Stuttgartban a Bothmer-gimnasztika Képzést, és Jaimen McMillan Mozgásterápiás Képzését. Ezt követte 2001-2004 között a Helios Mozgásterápia Képzés, majd 2005/2006-ban elvégeztem Németországban a Pressel masszázs képzést.
Eredetileg olasz és német szakos bölcsész és újságíró vagyok, tucatnyi kulturális és pedagógiai vonatkozású dokumentumfilmet készítettem.
Terápiás munkám mellett jelen pillanatban programkoordinátora vagyok az AntroMedicArt-nak, amely a Magyarországi Antropozófus Gyógyászati Képzés szervezője, és a Pilisi Műhelynek.
Alapító tagja vagyok a Merkúr Gyógyító Mozgás Egyesületnek (régi nevén Helios), a Látássérültek Szabadidős Sportegyesületének, a Budapesti Rudolf Steiner Alapítványnak, az Antromedicart- A Magyarországi Antropozófus Gyógyító Művészetért Egyesületnek.
Hiszek a mozgás gyógyító erejében. 

Elképzelhető, hogy némely elérhetőség (telefonszám, e-mail cím)aktualitását veszti, és a kollégák (még)nem jelezték nekünk a változást.
A hibákért, pontatlanságokért nem vállalunk felelősséget, viszont megköszönjük, ha nekünk megírják, így közvetlenül tudomást szerzünk ezekről, és mielőbb ki tudjuk javítani.