Skip to main content

Antropozófus gyógyászat

Vörös Gyöngyi Erika

Szakterület: Időskorúak ápolása, - gondozása, óvodai védőnői ellátás, AntroMedicArt képzést végzett terapeuta

Működés helyszíne
Budapest, illetve szabad lehetőségeimhez igazodva az ország területén máshol is.

Telefon
+36 20 542 4532

E-mail
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Weboldal
www.facebook.com/ritmikusmasszor

Bemutatkozás

Az életem során a munkám, a hivatásom az életbe érkezők és az életből kifelé tartók felkarolása, segítése lett.

1980 - ban érettségiztem és szereztem általános ápolói és asszisztensi képzettséget a Dr. Hetényi Géza Egészségügyi Szakközépiskolában, majd 1984- ben az OTKI Egészségügyi Főiskola Védőnői Szakán a Védőnői diplomámat

Ez a két szakterület, kíséri végig az életemet, hol védőnőként, hol idősgondozóként, ápolóként tevékenykedve. A fiam születése indított el egy másfajta szellemiség keresésére, így találkoztam a Waldorf pedagógiával, majd Mezei Klári néni stúdiumain kezdtem ismerkedni az antropozófiával.

Dr. Szőke Henrik mellett dolgoztam hét évig védőnőként az Óbudai Waldorf Iskolában, majd több Waldorf óvodában azóta is.

2009-2012 között végeztem el az első AMA képzést.

Egy újabb életfordulat adta a lehetőséget, hogy rövidebb – hosszabb ideig kísérője, gondozója, ápolója lehettem több idős antropozófus társunknak. Így indult el az a folyamat, amely ma is vezet engem; méltó módon, antropozófus szemlélettel kísérni, ápolni az idős embert.

Elképzelhető, hogy némely elérhetőség (telefonszám, e-mail cím)aktualitását veszti, és a kollégák (még)nem jelezték nekünk a változást.
A hibákért, pontatlanságokért nem vállalunk felelősséget, viszont megköszönjük, ha nekünk megírják, így közvetlenül tudomást szerzünk ezekről, és mielőbb ki tudjuk javítani.