Skip to main content

Hírek

| Hírek

100 éves az antropozófus gyógyászat - meghívó

Világ- és országszerte ünnepel az antropozófus közösség, ugyanis 100 éve vette kezdetét számos mozgalom, amely egyrészt a Waldorf-pedagógia elterjedéséhez, másrészt az antropozófus orvoslás megalapozásához vezetett. E kettő - a pedagógia és a gyógyítás - szorosan összekapcsolódva képes megújítani és a szellemivel áthatni társadalmunkat.

Az Antromedicart Egyesület szervezésében éppen ezért egy olyan egyhetes programsorozatra várunk minden érdeklődőt, ahol a misztériumgyógyászat megújításának törekvései a laikusok számára is követhetőek, a gyógyítás és a pedagógia területei összekapcsolhatóak. A hetesség jegyében éljük át a kozmoszt, a meséket, a szubsztanciákat és a bennünk zajló folyamatokat.

Bár a rendezvénnyel az elmúlt 100 évet ünnepeljük, mégis a jövőbe mutat, mert egy egész hetet együtt tölteni az antropozófia szellemiségében élő, dolgozó emberek számára közösségépítő töltekezés. A feldolgozott, megélt témák, a találkozások lehetőséget adnak arra, hogy megújítsuk, egységbe foglaljuk az elkövetkezendő időszakot, és a megtapasztaltakat tovább vigyük hétköznapjainkba.

 

 

100 éves

az ANTROPOZÓFUS ORVOSLÁS

 Vilagszerte zajló ünnepségek hazai eseménye 

az Antromedicart Egyesület szervezésében

 

A HÉT ÉLETFOLYAMAT 

ÉS HÉT FÉM

a gyógyszerészeti eljárások és mesék tükrében

Műhelyhét Albert Schmidlivel
2020. január 25 - január 31.

 

Óbudai Waldorf Iskola Gimnáziuma

1037 Budapest Bécsi út 324.

minden nap 09:00 - 19:30- ig

7 imaginatív mese, 7 életfolyamat, 7 fém,

7 gyógyszerészeti eljárás,

7 alkímiai folyamat, 7 terápiás alapelv,

az antropozófus gyógyászat kezdeteinek

történetébe ágyazva

 

Pedagógusok, óvónők, gyógypedagógusok, terapeuták, gyógyszerészek, orvosok és minden antropozófia iránt érdeklő számára!

Részletes program letöltése (pdf)